Bot til Strømmen – vi kjører innsamling

Strømmen IF Fotball Fotball har fått 5000,- kroner i bot fra Norges Fotballforbund. Dette fordi endel tilreisende strømlinger fyrte opp bluss og fyrverkeri under bortekampen mot Eidsvold Turn i høst. Arrangøren Eidsvold Turn og kødden Are Hoksad, forøvrig ansatt i nevnte fotballforbund….., fikk merksnodig nok ingen betalingsblankett.

kokko.bmpI utgangspunktet var faktisk boten på hele 10 000,- kroner. En anke fra klubben gjorde åpenbart susen og boten ble halvert. Vingling i praksis er det likevel tydeligvis hos NFF. Arrangør Eidsvold Turn fikk visstnok en sterk reprimande for mangel på vakthold. Ingen bot. Det fikk SELVFØLGELIG heller ikke Are Hokstad, den mest usportslige fotballspilleren siden all verdens grunnlover ble skrevet der oppe. Det er kanskje ikke rart, for sjansen for at han satt rundt bordet under behandligen av saken faktisk er tilstede. Hokstad får lønningsposen sin utdelt på Ullevåll Stadion. For de som ikke kjenner saken. På bildet ser du en mann som feirer laaangt fra alle lagkompiser, faktiskt langt unna alt, bortsett fra Strømmens benk og supportere. Provokativt? Defintivt. Langt over grensen? Ja.

vakterart.bmpNår det kommer til selve arrangøren Eidsvold Turn fant heller ikke her NFF noen grunn til å bøtlegge. Dette til tross for at også disse i stedet for å prøve å roe gemyttene sørget for å øke konfrontasjonsnivået. Vakter som knytter never og jubler tilreisende rett i trynet hører ikke hjemme noe sted. Heller ikke på et så gudsforlatt sted som Eidsvold. Hva de gjorde når de ikke provoserte strømlinger spør du? Vel, ta en titt på bildet, sjekk folket med vester.., se til bortesupportrene hadde de ihvertfall ikke på prioriteringslista….

blussart.bmpReprimander svir ikke på pungen. Det gjør bøter. 5000,- kroner kostet denne ettermiddagen klubben. Nå ønsker vi å bidra til at denne boten blir en ennå mindre utgiftspost. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste at dere alle hjelper til med en slant. Vi ser gjerne at du setter denne slanten inn på Greyhound`s kontonr. 1310.25.35337. Mrk. med «Bot». Vi skal sørge for at pengene havner i botkassa.

Vit dette: spillerene syntes introen de fikk var superb!!

Share

5 tanker om “Bot til Strømmen – vi kjører innsamling

  1. Det har kommet inn kr 700.- hittil. Ikke spesielt imponerende. Regner med at julerushet starter nå snart og at hele beløpet er samlet inn til jul..? Det tar deg et drøyt minutt, omtrent like lenge som et bluss brenner, å overføre pengene. Hundre spenn, omtrent det samme som et bluss koster, eller det dobbelte har du å avse.

  2. Da er innsamlingen avsluttet. Ikke veldig imponerende, det stoppet på kr 1550.- Det skal sies at ingen som skriver på siden her har bidratt da det også ble et underskudd på bussturen på ca kr 1200.- som de dekker. Null poeng, bot og underskudd på bussen, litt av suksess den Eidsvollturen…

Legg inn en kommentar