Aldri si død


Siste halmstrå ble tatt vare på. Mulig ikke ordtaket er akkurat sånn, men de 138 som betalte inngangspengene sine på Strømmen Stadion i dag fikk se starten på det som vil bli høstens største overraskelse i norsk fotball. En enda større overraskelse enn Lillestrøms kommende nedrykk til Adeccoligaen.

Siggen fiksa en null på et hardt og bra plassert skudd nede i keeperens venstre hjørne drøye ti minutter før pause. Apropos harde og bra plasserte skudd, drøye ti minutter før slutt traff Marvin Hansen minst like bra på sitt skuddforsøk fra omtrent samme distanse. Grei skuring med andre ord. Noen halvsjanser hadde vel østfoldingene men de huskes knapt. Vår BB: Emil Waters. Ikke så mye involvert men med fire matchvinnende redninger holdt han 2. divisjonshåpet vedlike.

Romerikes Blad har også vært på kamp, vi gjengir litt fra deres kampreferat:

Jansen spilte, ja vel. Hvilken dramatikk et draktbytte før kampstart medfører skal være usagt, men spilte vi i våre blå reservedrakter så tapte vi faktisk denne kampen også. Ikke nok med det, så lenge vi får lov til å spille med tolv mann på banen er det duket for en meget god høstinnspurt.

Sees på Ski Stadion neste lørdag.

Edit:
Greyhoundsweb har tidligere nærmest utelukket muligheten for at en tolvte plass vil holde for å overleve i årets 2. divisjon. De av dere som kan regne har kanskje stilt spørsmålstegn ved denne påstanden. Tippeligaen skal som kjent utvides med to lag i 2009 uten at antall lag i Adeccoligaen eller 2. divisjon skal reduseres. Da burde det vil bli to ledige plasser..?

Les NFF reglementet her
Blir det for mye for deg holder det å lese § 5-5, 5-6, 5-7 og 5-14. Er det mulig å tolke dette annerledes enn at de beste tolverne i 2. div holder seg? Når det gjelder hvilke avdelinger dette vil bli ser det ut til å bli et close race mellom avd 1, 2 og 3.

Vi rykker aldri ned.

Share

7 tanker om “Aldri si død

  1. RB «journalist» Martin Westbye, klarte også å se 3 minutter mer fotball enn alle andre på stadion. Snakk om å få valutta for pengene !! Godt jobbet Westbye !

Legg inn en kommentar