29. serierunde: Nybergsund borte

Vi som trodde fru Hattestad var fra Follo

Plassen er sikret! Det var alt vi turde håpe på i år. Håpet er oppfylt og da kan vi faktisk tillate oss å drømme. Drømmen heter, tro det eller ei, Hønefoss og AKA Stadion.

For, til tross av at 12 poeng på rekke og rad gikk rett i dass mot henholdsvis Mjøndalen, Tromsdalen, Follo og Moss er vi fortsatt i en «sits» til å kapre den attraktive 5. plassen som praktisk talt gir direkte opprykk for oss. 3. enkle kamper satt til side. Forresten noen fler enn meg som har regnet på hvor vi hadde vært med de 12. nevnte poengene…? Eller det faktum at vi har tatt 4. av i alt 24. poeng mot de nevnte lagene.. Med det som bakteppe vil vi gå inn i en kvalik som favoritter, all den tid vi er bedre mot god motstand. Logisk  – ikke sant?

For at det skal gå ball i hatt (fotballsupportere ik?) er vi nødt til å ta oss av Nybergsund i Trysil til søndag. Det vil gi en rysaravslutning mot Løv/Ham i siste serierunde hjemme. Gi oss den a gutta!

Nybergsund er et tettsted i Trysil kommune i Hedmark. Tettstedet har 324 innbyggere pr 1. januar 2009, og ligger ved Trysilelva, noen kilometer sør for kommunesenteret Innbygda. Ved Nybergsund krysser to bruer elva. Nybergsund oppvekstsenter utgjør barneskolen i bygda og har i skoleåret 2005/2006 49 elever. Nybergsund blir ofte forkortet til «Sundet» av lokalbefolkningen og kjennere av stedet. Betegnelsen «Sundet» blir også brukt om Nybergsund Idrettslag. Kommunen heter altså Trysil og ligger i Østerdalen i Hedmark fylke. Det bor ca 7000 mennesker i kommunen. Trysil grenser i nord til Engerdal og Rendalen, i vest til Åmot, og i sørvest mot Elverum og Våler. Den østre delen av kommunen er en norsk utbulning mot Sverige, slik at Sverige omgir kommunen både i nord, øst og sør.

Nybergsund Idrettslag-Trysil heter søndagens motstander. I motsetning til hva mange innbiller seg er dette ingen paraply- eller sammenslåingsklubb. Nybergsund IL, populært kalt Sundet, ble stiftet 17. mai 1918 og har siden den gang vært det samme idrettslaget. Klubben spilte for første gang på nivå 3 (dagens 2. div) i 1975 og senere nesten sammenhengende fra 1982 til man høsten 2007 rykket opp til Adeccoligaen. Sundet spiller sine hjemmekamper på Nybergsund Stadion.

Kampen spilles klokken 13 – for de som vil kombinere fotball og alpint. Alternativt følger du den på NRK-nettTV. Linken finner du til høyre på siden.

Share

2 tanker om “29. serierunde: Nybergsund borte

  1. Da er vi klare til avreise. Riktignok 11 timer igjen, men det blir noen
    Strømmenpatrioter som setter snuta nordover (nord/øst) eller hvor dette
    stedet nå ligger. Vi reiser hjem igjen med 3 poeng. Samme som Viking
    gjør fra Åråsen senere på kvelden.

  2. Vi går for 3 poeng i dag…kult at nen tar turen, hadde gjort det selv om jeg hadde mulighet. Vet at beinern og en kompiss er på plass der også.. KOM IGJEN STRØMMEN!!!

Legg inn en kommentar