2. divisjonsseminaret avholdt

sondrek.bmpÅrets 2. divisjonsseminar er avholdt på Thon Hotell i Lillestrøm. Her møttes lederne for de 56 klubbene på nivået, samt NFF og Divisjonsforeningen av 2002, som er interesseorganisasjonen for 2. divisjonsklubbene. Her ble diskutert veien videre for klubbene. Den mye omtalte arenakravlisten var en av de viktigste sakene. Etter et relativt uinspirert søk på nettet later det ikke til å finnes noen komplett oversikt over hva denne listen går ut på, men noe vet vi.

Det er et krav/ønske om:
– 300 sitteplasser og/eller bølgebrytere på hver 6 tribunerad.
– garderobene skal være på minimum 35 kvm.
– eget legerom
– gresset skal være max 3,5 cm. (hvilket er et marginalt problem på kunstgress..)
– banemålene skal være minimum 64x100m
– målene må ha hvite stenger
– benkene skal ha plass til minst 13 personer
– det skal være minimum 12 meter i mellom benkene
– stadionur og innbyttertavle

Utover dette skal det dreie seg om ting som skilting, sikkerhet og vakthold på kampdagen.

– Å få på plass daglig ledere i klubbene, har vært et sterkt ønske fra deres side. Det er noe vi definitivt skal jobbe sammen om i den neste perioden, sa fotballpresident Sondre Kåfjord (bildet).

Norges Fotballforbund har i samarbeid med DF-02 utarbeidet et utviklingsprogram for klubbene, og det går i all hovedsak ut på å etablere faste samlinger for klubbene, tettere økonomioppfølging, styrking av sport og administrasjon, og styrking av infrastrukturen.

Ingen av kravene skal etter hva vi erfarer være noen store problemer for Strømmen IF. Per Nygren går fra sommeren av inn i full stilling som daglig leder. Likevel mener vi Strømmen Stadion har store utbedringspotensialer. Hva mener du kan gjøres for at Strømmen Stadion kan bli ennå bedre?

Kilder: NFF og Eidsvoll Turn

Share

5 tanker om “2. divisjonsseminaret avholdt

  1. store utbedringspotensiale? nå har jo Strømmen Stadion gått igjennom en facelift DELUXE…og så lenge det er 2-3 mann som står for all jobbinga der borte så blir det vanskelig å utbedre noe kolossalt mye mer. Hadde det vært flere som var villige til å ta i et tak så er det klart det er mulig..

  2. Det Gudfar mente, var at alt kan bli bedere. Det var ikke kritikk til ildsjelene. De har gjort en kjempejobb.

  3. Yes! Dette var absolutt ikke ment som kritikk! Det ville vært HELT grunnløst. Alle som følger litt med kjenner til hva Knugen prater om. Likevel mener jeg det er flere ting som kan (og ikke må) gjøres. Personlig synes jeg Strømmen Stadion eksempelvis er litt «åpen». Ser mange fine og små anlegg rundt forbi som løser dette med feks. hekker o.l. Se på Voldsløkka. Noen skikkelige tujiahekker rundt gjerdene kunne gjort seg? Jeg bare lufter jeg..?!

  4. Ikke så galt tenkt, Gudfar. Hekker og annen beplantning er allerede tatt opp med kommunen. De har foreslått å sette på en anleggsgartner. Vi får bare vente og se…

  5. Godt /Morsomt å høre Per, min tiltro til kommunen er noe amputert, spennende og se om de motbeviser….

Legg inn en kommentar