Selvfølgelig seier

sif-lsk3.bmpStrømmen vant selvfølgelig veldig enkelt over LSK 2. Da kampen var slutt sto det 4-2 på vår fiktive resultatettavle. Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Sigurd Dalen putta 2 og vår nye keeper, Emil Waters (bildet), gjorde debut.

Strømmen satte standarden fra start av. I 1. omgang styrte de grå kampen og fjærkreèt hadde mer enn nok med å surre seg over midtstreken. Det var kvalitetsforskjell. Det var derfor bare rett og rimelig at det da sto 3-0 til pause. Strømmens mål ble putta på av Siggen Dalen (straffe), Mosengen og Reed.

2. omgang kan vi oppsummere etter et eneste skrik fra Rydje på benken. «Gutta!!!!!!!! Nå må vi begynne å få fart på beina igjen!!!!» Rett og slett dekkende. Tempo falt, kvaliteten selvfølgelig likeså. Med dette kom også burkanaria noe mer med i kampen. De fikk lov å redusere til 1-3 før Siggen satte sin andre for dagen, og økte til 4-1, med et frispark nærmest rett i «korsan». Påskekyllinga putta på et til hvor deres spiller fikk gå mistenkelig enkelt over hele vår banehalvdel. Likevel, seieren var aldri truet.

Som sagt gjorde Emil Waters sin debut for de grå i dagens kamp, da han kom inn ved pause. Han hadde noen merkelige utrusninger hvor det var dueller. Emil totalkjeksa også en kanari på sidelinjen (?) da de reduserte til 1-3. Fotballfaglig noe merkelig, men selvfølgelig sånn som fører til heltestatus hos oss. EW har vært i klubben i noen dager og var sikkert jævli keen på å vise seg frem for trenere og spillere. Vi dømmer så absolutt ikke etter denne kampen, og noen av utrusningssituasjonene er typiske 50/50, hvor det KAN gå. Vi husker taklinga ved sidelinja!