Gratis, busstur til Tønsberg den 4/8-07!

Strømmen Sparebank, Gjensidige og Haircare Design har vært så greie å sponset oss med en buss, så vi kan reise å se vårt kjære Strømmen.
Så derfor tenkte vi å starte høst sesongen med en tur til Tønsberg. Håper dette kan gjøre sitt til at flere kommer og heier vårt kjære Strømmen frem til årets første bortesier.
Som bilde viser, kan vi være mange. greyhounds2.jpg Og vi høres. Det var morro å være Strømling og det var morro å være spiller under denne kampen. Vi kommer til å kjøre litt øvelse på sangene på bussen. Så vi kan være samstemte på tribunen…….

Bussen reiser i fra Strømmen Stadion klokka 12.00.
Så har vi god tid til å kose oss i Tønsberg.

KOM OG BLI MED!!!!!!!!

Påmelding med, fødenavn!!!!!!!!

Share

56 tanker om “Gratis, busstur til Tønsberg den 4/8-07!

 1. PN blir ikke med denne gangen, men ønsker alle en god tur.
  – DH : ingen storming av banen denne gangen…..: )

 2. Interresant å se så mange som viser interresse for denne bussturen. Skal vi m.a.o få fotballens svar på «Gylne Tider». Vi snakker vel om «back to the eighties her også». Og forrige tut (ha…ha…nå kan du tro det…tut da gitt…skal jo selvfølgelig være tur…ha..ha…) til Tønsberg (med de samme menneskene kan det se ut som) tok jo fullstendig av. Hva nå med Gisse, Jens…Flere? Hvem tar kontakt med hvem? Tut? Ha…ha….ha….den var morsom

 3. Til nå har jeg vervet………………en ! Ok………det er en trønder, så det er vel omtrent det samme som to

 4. Undertegnede er med. Patrick N er også påmeldt.

  Da er det 17 stk så langt. Vi burde klare et sted mellom 30 og 40. Mas på bekjente og ubekjente. Alle snakker med alle er bedre enn at få tar ansvar.

 5. Ta selv med det du måtte ønske å leske deg med i bussen. Fellessalg er bare masse jobb og utlegg.

 6. Dette begynner å tegne til en klassiker av en tur. En strømling på tur er som 3 av andre sorter. Karlsen ser ut til å gjøre en kjempejobb her! Ser ikke senior på lista ennå, men det kommer vel?

  Norrøna stiller vel som alltid med Absinth`n, antar jeg. Er vel derfor han etterhvert er blitt avhengig av kontaktlinser:-)

  Vi er på utkikk etter et sted som kan ta imot oss når vi ankommer Tønsberg ca. 13.30. Hvis noen har preferanser (Lorentzen?) så er vi glade for det.

  Jobb hardt med vervingen de siste dagene folkens, slik at vi får fylt bussen. Og du som leser dette for første gang – meld deg på, er ikke noe å lure på!

 7. Det er Romerikes Stolthet.

  Gunnar Gjørlihagen er med.

  Med andre ord 25 påmeldte. Vi må da klare flere enn det? Ta et alvordsord med alle som bør stille på denne turen.

 8. velkomen til Tønsberg og en av norges beste fotball baner og stadion, blir vel ca 1000 på tribunen .Nå blir det en spennende høst og vi skal ta opp kampen med nybergsund og en ny mål marskin er klar og er i form, da han skåret to mål sist ,en fra 40 m og en fra 25 m Andreas moen men lykke til og det blir vel en lang vei hjem og alle er skade frie av spillere og det er vi ikke vant til

 9. Vi i Oseberget kommer til å «varme opp» på vår stampub Wembley før kampen lørdag. Kommer dere noen timer før kamp start er dere hjertelig velkomne dit for å ta noen øl med oss som er der.
  Wembley ligger i gaten som går ifra McDonalds og ned til brygga.
  Øystein

 10. Vi bestemmer vel sjøl hvor vi vil drekka? Varm opp på Wembley dere. Sjøl setter vi oss på et fortau !

 11. hyggelig at dere ønsker oss velkommen på wembley! 🙂 gøy at det er en fin ramme før kampen!

 12. Vi takker masse for invitasjonen, men denne gangen skal vi være for oss selv. Men det var en hyggelig gest. Takk

 13. Må nok komme med en trist beskjed om at bussturen brytes, men kommer nedover allikvevel=) Samtidig som kjæresten må takke nei grunnet andre årsaker…

 14. Noen som kan gå på polet eller jernvaren for meg?
  Jeg trenger ei hall ei på bussen.

  …..Knekker’n?

 15. Takk for kampen folkens! Artig at vi kunne møtes å ta noen øl før kamp. Men på banen måtte det gå som det fikk. FKT var klart best og burde strengt tatt vunnet mer.. Håper uansett dere holder dere i 2.div… Lykke til videre

 16. jævli synd i går.. men vi kommer sterkere tilbake. var det noe liv i strømmlingene på tribunen i går `a ?

 17. sinnsykt moro.. synd jeg ikke fikk hvert der men stiller på neste kamp.må prøve å få til litt trøkk da også ,gutta trenger det nå

 18. Noen som har tatt vare på en stk adidas-sekk med SG-flagget og «hold romerike rent»? Tror jaggu det var en lerke oppi den også. Var bra i går – men FKT-fansen er brukbare de. Holdt bra trøkk de også synes jeg.

 19. Jeg vil bare takke for en god kamp, og si at jeg er veldig imponert over supporterklubben deres. Dere er de første som har vært i nærheten av å lage det trykket vi pleier hver kamp, og vi har blant annet møtt både Sandefjord (hjemme) og Odd Grenland (borte) denne sesongen. Håper dere fikk med dere at vi applauderte «Greyhounds» på slutten av kampen! Dog er det kanskje å dra den litt langt at dere «eide» tribunen»;)

  Men jeg ønsker dere lykke til videre i sesongen. Dere har fått mye respekt hos Oseberget denne helgen!

Legg inn en kommentar